Datacenter medewerker
Datacenter medewerker

Coaching en Assessments

welke job sluit het beste aan bij jouw vaardigheden

Succesvoller door werk wat echt bij je past

Je zoekt een job, je hoeft niet persé weg maar de markt is momenteel erg gunstig. Je vindt het spannend, immers je weet nu wat je hebt, je kent je collega's, je weet wat er van je verwacht wordt, je manager heeft je bij aanvang van het dienstverband of de freelance opdracht beloofd dat je stappen kan maken en dat gebeurt vooralsnog niet... Dus tijd om een kijkje te nemen, een stap in het onbekende. Vragen als: kan ik het wel, ben ik wel goed genoeg, ik ben niet een 100% fit met de gevraagde eisen, er zijn vast betere kandidaten spelen mogelijk door je hoofd.
Onze coaches gaan je helpen.

Wetenschappelijk gevalideerde assessment

Onze geschiktheidstoets geeft inzicht in je ‘key performance areas’, Waar ligt je maximale prestatie op basis van natuurlijke gedrag, communicatiestijlen, werk benadering, wijze van besluiten nemen, en in contact treden met anderen in relatie tot de gewenste functie. Het natuurlijk gedrag, waar je geen inspanning voor levert en welke je het meest motiveert, resulteert in de beste prestaties. De geschiktheidstoets geeft in een kort tijdsbestek een betrouwbare succes indicatie die verder nog inzage geeft in je leer behendigheid en voorkeurgedrag.

 

Succes profiel

Het job assessment zet een succes profiel neer op basis van input die betrekking heeft op de gewenste vacature. De input komt van mensen die de functie goed kennen, managen, of de positie eerder hebben ingevuld. Op basis van de uitkomsten van het assessment, matchen wij jou met de baan die precies bij je past, zelfs wanneer je CV niet geheel aansluit op de functie eisen. De ervaring leert dat als je werk doet wat echt bij je past, je direct meer plezier, energie en motivatie zal ervaren en hierdoor veel succesvoller bent.

Datacenter Professional

'Mooiste is om kennis
over te brengen op
de jongere generatie'

Wim Elfert ATD CDCP
Datacenter expert bij DC People

contact iconen

Jouw volgende stap

De dagen zijn voorbij dat je je hele carrière in één branche of één rol doorbrengt. Gemiddelde verander je tegenwoordig ongeveer 10 keer van baan voordat je met pensioen gaat. Dit zou geruststellend nieuws moeten zijn als je een nieuwe carrière overweegt. Wanneer je niet tevreden bent met je huidige werkomgeving of gewoon iets nieuws wilt proberen, neem dan contact op met ons. DC People heeft de meest interessante banen in de datacenter industrie beschikbaar.

Waar wacht je nog op?