Datacenter technicians

Implementaties van nieuwe klanten in datacenters zijn arbeidsintensieve werkzaamheden. Deze moeten in een zo kort mogelijke periode moeten worden afgerond. DC People heeft een flexibel team beschikbaar dat op een efficiënte manier start met het uitpakken van pallets. Vervolgens gaan ze over tot het installeren, bekabelen en opstarten van de hardware van de klant. Wanneer u zelf geen engineer beschikbaar hebt voor de begeleiding, dan kan een professional van DC People dit verzorgen.

Klant de-ïnstallatie

Het kan uiteindelijk gebeuren dat klanten ook weer vertrekken uit uw datacenter. Dit betekent tevens dat hun gehele omgeving moeten worden gedeïnstalleerd. DC People kan u een flexibel inzetbaar team beschikbaar stellen, zodat dat omgeving van uw vertrekkende klant binnen een zo snel mogelijke periode wordt ontmanteld.

Klant vervanging

Hardware kent een afschrijvingsperiode van twee tot zes jaar, wat betekent dat periodieke vervanging van apparatuur plaats zal vinden. DC People heeft een flexibel team beschikbaar dat op een efficiënte manier start met het uitpakken van nieuwe apparatuur. Vervolgens gaan ze over tot het installeren, bekabelen en opstarten van de apparatuur van de klant.

DC-people