Engineer Elektrotechniek Datacenters

Introduction

  • Regio Arnhem
  • Detachering (FT)
  • HBO Electrical Engineering

Organization

Jij gaat aan de slag bij team Datacenters, onderdeel van de business unit Multinationals. Binnen het Mission Critical Facilities (MCF) team verzorgen we een integrale aanpak van adviesdiensten voor de (bestaande) datacenter markt. We hebben experts op het gebied van elektrotechnische, werktuigbouwkundige, constructieve en besturingstechniek en combineren deze kennis en expertise om geïntegreerde gedetailleerde ontwerpen voor datacenters te ontwikkelen.

Het team waarin je komt te werken is klein en hecht waardoor er veel ruimte is voor persoonlijk en sociaal contact en samen werken aan één doel: Enhancing Society Together.

Function

Als junior / Medior engineer bij de adviesgroep Datacenters maak jij ontwerpen van allerlei soorten elektrotechnische installaties specifiek voor datacenters. Soms blijf je ook tijdens de uitvoering van een project betrokken, bijvoorbeeld om vragen van de aannemer en opdrachtgevers te beantwoorden. Veelvuldig klantcontact om de klantvraag goed te vertalen in het beste ontwerp is een belangrijk aspect van je functie.

Jouw werk is uitdagend, want je hebt altijd te maken met complexe gebouwen en hoge eisen van gebruikers. Bij het aanpassen van installaties moeten de datacenters immers altijd doordraaien en hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. Zaken als uitvoerbaarheid en haalbaarheid binnen het budget hebben daarom jouw bijzondere aandacht.

Bij elk project werk je samen met anderen en je bent vaak buiten de deur. Zo overleg je met opdrachtgever en aannemers en met andere engineers op het gebied van bijvoorbeeld elektrotechniek, brandveiligheid en constructies. Soms neem je ook een kijkje op de projectlocatie. Zo krijg je snel feeling met het werkveld en bouw je in korte tijd een waardevol netwerk op.

Requirements

Een hbo-diploma of universitair diploma Elektrotechniek

Een afgeronde HIT-E opleiding is een pré, geen harde eis

Kennis van Revit of het vermogen om je dit programma snel eigen maken.

Een echte teamplayer waarbij competenties als samenwerken en luisteren zeer belangrijk zijn.

Enig commercieel inzicht: in gesprekken met klanten ben jij alert op kansen.

Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en goed Engels.

Offer

Goede balans tussen werk en privé, onder meer door flexibele werktijden en 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Ook krijg je een laptop en telefoon van de zaak, zodat jij kunt werken waar en wanneer je wilt.

Persoonlijk budget dat je kunt gebruiken om bijvoorbeeld extra vakantiedagen of een fiets van te kopen. Of je laat het uitbetalen.

Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Bij ons vind je geen starre functies en vastomlijnde ontwikkelpaden, maar flexibele rollen en veel keuzevrijheid als het gaat om team, locatie en werkzaamheden.

Toegang tot een internationaal netwerkplatform waarin je nieuwe collega’s van andere afdelingen ontmoet. Met hen leer je het bedrijf kennen en kun je deelnemen aan leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi.

Bonussen op basis van de bedrijfswinst en jouw individuele prestaties.

Information

Raymond Steenvoorden

020 820 3018

Application

Raymond Steenvoorden

020 820 3018

Solliciteren