DC People over ons

On demand datacenter staff.

Over ons. Over ons.

On demand datacenter staff.

DC People* werd in 2015 opgericht door een aantal ondernemers met een achtergrond in het beveiligen, ontwerpen, bouwen en beheren van datacenters. Het gezamenlijke doel was om het beste talent te vinden in een niche markt waar bekwaam personeel schaars is. DC People heeft de afgelopen jaren vele getalenteerde specialisten gevonden en geleverd aan de datacenter-industrie. Inmiddels vaart DC People sinds 2018 een eigen koers, de langjarige datacenter ervaring is ingebed in de organisatie.

Het dienstenaanbod is uitgebreid en bestaat uit detachering, werving & selectie en het leveren van teams op projectbasis. DC People creëert de connectie tussen de beste professionals en toonaangevende datacenters.

Missie & Visie:
DC People creëert waarde voor haar opdrachtgevers door haar marktkennis, ervaring en relatienetwerk binnen het datacenterlandschap te gebruiken bij het vinden van de juiste professionals. Doordat de samenleving in de komende jaren verder zal blijven digitaliseren, zullen data- en netwerkvraag exponentieel blijven groeien, evenals het belang hiervan. Daarom heeft DC People zichzelf tot doel gesteld om de beste en direct inzetbare arbeidskrachten te leveren in deze alsmaar groeiende markt.

DC People is een gespecialiseerd datacenter bedrijf en kiest bewust voor een rol als kwaliteit speler. Wij zijn een bedrijf waar gemakkelijk zaken mee kan worden gedaan. Door onze achtergrond zijn we hét bedrijf voor het zoeken en leveren van geschikt personeel. Voor elk datacenter gerelateerd project en altijd afgestemd op de eis van de specifieke business case.

Alles wat DC People doet heeft betrekking op datacenters. Er wordt een heel selectief aannamebeleid toegepast en veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid binnen de bedrijfscultuur. Deze cultuur en omvang maken het bedrijf bijzonder slagvaardig. Al vanaf de oprichting in 2015 ligt de focus van DC People op het positioneren van een bedrijf met een grote aantrekkingskracht op de beste specialisten uit de markt.

* DC People is een handelsnaam van DC Squad B.V.