Senior professional

De senior professionals van DC People hebben velen jaren ervaring en gelden als experts in hun vakgebied. Zij zijn degenen die de lijnen uitzetten voor andere werknemers en hen kunnen begeleiden. Ook kunnen zij projecten initiëren, begeleiden en deze succesvol afronden – zelfstandig, maar ook als manager van teams of afdelingen.

Als senior professional ben je niet alleen een meerwaarde voor de organisatie waar je gedetacheerd bent, want bij DC People ervaar je meer voordelen: je verrijkt je kennis en vaardigheden, spreek op georganiseerde seminars en met jouw aangedragen verbeteringen lever je een bijdrage aan de nationale en internationale groei van DC People.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een verkennend gesprek, schroom dan niet om contact op te nemen! Bij DC People zijn we namelijk altijd geïnteresseerd in talent.

Wim Elfert:

‘Ik merk altijd dat mijn brede datacenter ervaring leidt tot nieuwe inzichten bij opdrachtgevers, die zich daarmee in hun opzet kunnen verbeteren. Dat geeft mij ook veel voldoening’

DC-people