dc-people background banner

Werving & Selectie.

Werving & Selectie.

Eerlijk en transparant. Eerlijk en transparant.

Werving en Selectie
DC People begrijpt dat niet elke functie op basis van detachering of detavast ingevuld kan worden binnen een bedrijf. Daarom helpen wij ook bij het werven en selecteren van geschikte kandidaten. Hiervoor geldt één gouden regel: als de kandidaat niet de gewenste kennis en kunde heeft om voor DC People te werken, dan zullen wij de kandidaat ook niet aanbieden aan de opdrachtgever. Ook is DC People niet zoals een typische “headhunter/recruiter”, die cv’s verstuurt zonder kandidaten te ontmoeten of volledig door te lichten.

Het proces
Het proces om u te koppelen aan de juiste professional telt vijf stappen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u en de kandidaat de juiste match zijn.

Zoektocht:
Aan de hand van uw vraag en geschetst profiel selecteren wij professionals die hierbij het passen. Naast de standaardzaken als opleiding en ervaring kijken wij ook naar andere zaken zoals persoonlijkheid, houding en enthousiasme. Hierdoor past de kandidaat niet alleen bij de functie, maar ook bij de bedrijfscultuur.

Papieren introductie:
Als wij de geschikte kandidaat gevonden denken te hebben, sturen wij u het CV, een foto en korte beschrijving. Ook krijgt u van ons de salarisindicatie voor de professional.

Persoonlijke introductie:
Wanneer de papieren introductie indruk heeft gemaakt, kunt u kennis maken met de kandidaat. Aan de hand van dit gesprek kunt u verdere beslissingen nemen, zoals het inplannen van een vervolggesprek.

Afronding:
Wanneer u een contract wil aanbieden aan de kandidaat, licht u hierover DC People in. Wanneer het contract getekend is, zullen wij voor afronding van het proces zorgen.

Contact:
Tijdens de eerste twee maanden kunt u contact opnemen met DC People voor advies om zo het maximale uit de samenwerking met de kandidaat te halen.

Succesvolle samenwerking met DC People
Wij hebben de kennis, het netwerk en de ervaring om potentiële datacenter professionals en werkgevers bij elkaar te brengen.

Voorwaarden
DC People vraagt voor de bemiddeling bij de succesvolle werving en selectie 20% van het vaste jaarsalaris van de kandidaat. Mocht de kandidaat binnen twee maanden na indiensttreding weer uit dienst gaan, dan zal DC People binnen dezelfde vergoeding een nieuwe kandidaat werven en selecteren.