dc-people background banner

Young professional.

Young professional.

Jezelf ontwikkelen met zekerheid. Jezelf ontwikkelen met zekerheid.

Werken aan je toekomst, carrière en persoonlijke ontwikkeling? Als Young Professional krijg je bij DC People de kans om geld te verdienen en gelijktijdig jezelf in hoog tempo te ontwikkelen. Na een trainingsperiode ga je aan de slag in een datacenter. Kies waar jij je in wilt specialiseren en welke certificaten je wil behalen; Certified Datacenter Professional -CDCP- of bijvoorbeeld glasvezel specialist, de keuze is aan jou!

Samen met andere Young Professionals en een persoonlijke begeleider volg je één van onze traineeships of werk je in een startersfunctie. Wij bieden je de zekerheid van een contract, een vast inkomen én de mogelijkheid om ervaring op te doen bij verschillende datacenters. In ruil voor verantwoordelijkheid en frisse ideeën, investeren we in jou met opleidingen en trainingen!

Flexteam
Heb jij een technische opleiding – bijvoorbeeld de opleiding Netwerkbeheer mbo niveau 4 – afgerond dan bieden wij je kans op een (bij)baan in ons flexteam. Je wordt op deze manier klaargestoomd voor je eerste vaste baan. Je krijgt een inwerkperiode van ongeveer drie maanden (parttime en in eigen tijd) waarin je werkt met ervaren datacenter technicians.

Erkend Leerbedrijf
De Wet Educatie en Beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf.  
Https://www.s-bb.nl
Als erkend leerbedrijf kennen wij de voordelen van het in huis halen van leergierige en gemotiveerde arbeidskrachten. Vrijwel alle studenten blijven na hun opleiding aan het werk bij DC People.

 Heb je interesse in een loopbaan in de wereld van datacenters? Neem dan contact met ons op. 

sbb leerbedrijf dc people

dc-people background banner sbb leerbedrijf dc people