Cyber Security Specialist (Red Team)

Introductie

  • Regio Randstad
  • Project Basis / Detachering
  • Afgeronde hbo of wo opleiding is een pré

Organisatie

Ben jij een Red Team speler en ben je als cyber security specialist altijd op zoek naar kwetsbaarheden in infrastructuren?

Wij zijn op zoek naar jou als je door middel van pentesten, audits en security assessments de juiste informatie boven weet te krijgen. Een hacker mindset hebt die er voor zorgt dat klanten inzicht krijgen in de risico’s en de impact van de kwetsbaarheden.

Ben je bekend met Cyber Security maar weet je ook wat van de facilitaire en mission critical infrastructuren?

Meld je dan aan door een email te sturen aan info@dc-people.nl of te solliciteren of deze vacature!

Functie-eisen

Hands on mentaliteit, met ervaring in ethical hacking en security penetration tests. Interesse in een of meer gebieden (facilitaire infrastuctuur, netwerken, mission critical infrastructures, devices etc.)

Red team mindset: opstellen van red team attack scenarios, zwakke plek entry- point en meerdere methode testing, stealthy approach, pivoting, social engineering, phishing en physical security.

Team work mentaliteit, werken in teamverband op verschillende projecten, maar ook zelfstandig kunnen opereren.

Begrijpen van de defensieve kanten, blue team, Security Operations Center (SOC), en security monitoring and response (SIEM, IDS/IPS etc).

Goede communicatie skills en kan werken met alle stakeholders, intern en extern, bij het vinden, adviseren en implementeren van de beste oplossingen.

Inlichtingen

Raymond Steenvoorden 020 820 3018

Sollicitatie

Raymond Steenvoorden 020 820 3018

Solliciteren