Datacenter medewerkers
Datacenter medewerkers

Over DC People

On demand datacenter staff

Wij helpen datacenters aan de beste medewerkers, maar
met een scherpe focus op de ontwikkeling van de kandidaat

DC People detacheert direct inzetbare arbeidskrachten, gespecialiseerde teams op projectbasis en werving & selectie. Wij onderscheiden ons door het leveren van de beste service aan zowel onze opdrachtgevers als kandidaten. Als recruiters begrijpen wij de dynamiek die gepaard gaat met het aannemen van een nieuwe werknemer of het nemen van de beslissing om van werkgever te veranderen. Door onze jarenlange ervaring, marktkennis, en relatienetwerk kunnen wij met een historisch slagingspercentage van boven de 90% met enige zekerheid een geschikte kandidaat matchen met openstaande posities. Onze kandidatenpijplijn is groot en wisselt dagelijks.

Decennia lange ervaring
DC People, opgericht in 2015 is een NEN 4400-1  gecertificeerde dienstverlener van personeelsoplossingen, die datacenters voorziet van de beste datacenter specialisten. Met een decennia lange achtergrond in het ontwerpen, bouwen, beheren en beveiligen van datacenters, creëren medewerkers van DC People waarde voor haar opdrachtgevers door een diepgaande marktkennis, ervaring en relatienetwerk binnen de datacenterindustrie.

De wervingsoplossingen van DC People helpen datacenters het beste talent te vinden en te behouden. Er is bewust gekozen voor een rol als kwaliteitspeler. Het SNA-keurmerk maakt DC People een betrouwbare zakenpartner en beperkt de risico’s omtrent ketenaansprakelijkheid. Hiermee werkt DC People mee aan het gezond houden van de arbeidsmarkt.

Missie
DC People heeft contact met het beste talenten in de datacenter industrie. DC People begrijpt de behoeften van haar opdrachtgevers en de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. Onze missie is om als partners samen te werken met datacenters om toptalent voor hen te vinden.

 

Waarden
Eerlijkheid en integriteit behoren tot de kernwaarden van DC People. Ons uiteindelijke doel is om langdurige relaties op te bouwen op basis van professionaliteit, kwaliteit, toewijding en onze unieke cultuur van uitmuntende service.

Diversiteit & inclusiviteit
Nederland is een land van diversiteit, dit geldt voor zowel individuen als gemeenschappen. Deze diversiteit zorgt voor zinvolle perspectieven die positief kunnen bijdragen aan onze samenleving. Bij DC People omarmen wij iedereen, wij luisteren, wij waarderen, wij respecteren en zetten mensen op de eerste plaats.

Welkom bij DC People.

contact iconen

Let's work together

Wij detacheren direct inzetbare arbeidskrachten en leveren gespecialiseerde teams op projectbasis. De wervingsoplossingen van DC People helpen datacenters het beste talent te vinden en behouden.