Datacenter people
Datacenter people

Opleidingen

Met de juiste datacenter opleidingen verhoog je je marktwaarde

Strategische samenwerking met Vijfhart Datacenter Training

DC People heeft een strategische samenwerking met Vijfhart Datacenter Opleidingen. DC People levert ervaren docenten aan Vijfhart en maakt gelijktijdig gebruik van de vele datacenter trainingen voor omscholing en certificering van onze medewerkers.

De bekendste opleiding is de CDCP -Certified Datacenter Professional. In deze training leer je meer over de stroomvoorziening, koeling, bekabeling en (brand)beveiliging, maar ook alles over de belangrijkste beheer- en onderhoudsacties. Daarna volgt het examen en ontvang je het wereldwijd geaccepteerd certificaat. Diverse trainingen als datacenter professional, expert of manager volg je online, bij ons op kantoor of klassikaal bij Vijfhart en verhogen je marktwaarde.

Design Engineers

Wij maken matches
die werken

Waar wacht je nog op?

De dagen zijn voorbij dat je je hele carrière in één branche of één rol doorbrengt. Een gemiddelde werknemer veranderd tegenwoordig ongeveer 10 keer van loopbaan voordat hij met pensioen gaat. Dit zou geruststellend nieuws moeten zijn als je een nieuwe carrière overweegt. Wanneer je niet tevreden bent met je huidige werkomgeving of gewoon iets nieuws wilt proberen, neem dan contact op met ons. DC People heeft de meest interessante banen in de datacenter industrie beschikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.