Detachering datacentrum
Detachering datacentrum

Datacenter Design & Build

Design & Build - Je partner in ontwerp en bouw!

DC People is een vooraanstaande leverancier van gespecialiseerd personeel voor uw datacenter projecten. Bent u op zoek naar vakkundige ontwerpers of projectbegeleiders voor een nieuw datacenter project? Met meer dan 25 jaar ervaring in de datacenter industrie is DC People een betrouwbare partner voor de levering van toonaangevend personeel. Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van deskundige zakelijke professionals ter ondersteuning van uw projecten.

DC People is jouw betrouwbare partner voor datacenter personeel!

Ervaring en expertise

 

Ons team heeft de afgelopen jaren intensief gewerkt aan diverse projecten van verschillende omvang en complexiteit door heel Europa. Dankzij onze expertise in het ontwerpen, bouwen en beheren van datacenters begrijpen wij direct uw projectvereisten en kunnen wij personeelsoplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

 

Onze praktische ervaring met datacenterprojecten geeft ons een uniek voordeel bij het selecteren van de juiste professionals voor u. Wij hebben een diepgaand begrip van de technische vaardigheden, industriekennis en kwalificaties die vereist zijn voor succes in een projectomgeving.

 

Met behulp van grondige screening- en evaluatieprocessen zorgen wij ervoor dat wij de beste kandidaten leveren met de benodigde expertise en ervaring voor het succes van elk datacenterproject. Hoewel wij ons voornamelijk richten op professionals op het gebied van ontwerp en projectbegeleiding, bieden wij geen bouwvakarbeiders en dergelijke aan.

Hoogwaardig datacenter personeel voor jouw organisatie

 

Hoewel ons primaire doel het leveren van personeel is, kunnen wij dankzij onze achtergrond in datacenterontwerp, -bouw en -beheer extra waarde toevoegen aan uw organisatie. Wij bieden inzichten, aanbevelingen en expertise om de efficiëntie van uw project te optimaliseren.

contact iconen

Samenwerken met DC People & Vacatures

Door samen te werken met DC People profiteert u van onze uitgebreide ervaring op het gebied van datacenterontwerp en personeelszaken. Ons doel is om u te voorzien van hooggekwalificeerd personeel.

Neem vrijblijvend contact met ons op en maak gebruik van onze jarenlange ervaring in datacenterprojecten. Laat ons uw projectorganisatie voorzien van personeel dat het project kan ondersteunen. Met onze expertise en toewijding aan het leveren van uitmuntende service willen wij uw betrouwbare partner zijn bij het bereiken van uw projectdoelen.

Uiteraard is DC People altijd op zoek naar nieuwe professionals om in te zetten bij nieuwe projecten. Voldoet u aan de eisen? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures voor het ontwerp en de bouw van datacenters. Wij bieden ook andere functies aan voor uw datacenterprojecten.