Ontdek onze kandidaat

Junior Facility Engineer

Introductie

    • Regio Amsterdam, midden Nederland
    • Beschikbaar in overleg
    • Junior Professional

Omschrijving

Junior Facility Engineer die MBO ICT-beheer Niveau 4 opleiding volgt aan het ROC van Amsterdam. Hij kan omschreven worden als een gedreven, sociaal en behulpzaam persoon. Daarnaast heeft hij een passie voor techniek en volgt hij de ontwikkelingen hiervan op de voet. Zeker op het gebied van software probeert hij up-to-date te blijven. Zijn doel en ambitie is om een rol als functioneel beheerder of project manager te worden. Maar doet dit gaandeweg door zoveel mogelijk ervaring op te doen in het veld van IT.

Als ervaring kan deze Facility Engineer meerdere klanten op z’n CV bijschrijven en werkt al langere tijd voor DC People op verschillende projecten.

Voor een van onze opdrachtgevers helpt hij klanten bij het standaardisatie en virtualisatie van het huidige fysieke ICT infrastructuur zodat de huidige capaciteit optimaal kan worden benut. Organisaties kunnen ook data-capaciteit afnemen van één van de veilige datacenters warrin hij werkt.
Via de selfservice app kunnen klanten op afstand zelf de rekenkracht en opslag ruimte zelf bepalen. In het datacenter is hij verantwoordelijk voor de datazalen en de machines erom heen. Samen met collega’s zorgt hij ervoor dat alles om de datazalen heen goed functioneert. Machines als de luchtbevochtigers, DX cooler, koelmachines, Hitec, Osmose installatie, de temperaturen en vochtigheid van de zalen, Hydrofoor en de Kyoto’s. Wanneer een storing zich voordoet is het aan hun de taak om op tijd hulp in te schakelen bij de leverancier. Verder voeren ze bij sommige installaties een test uit en documenteren ze de uitslag. Ook voeren ze kleinschalig onderhoud uit waar nodig en vervangen we ook onderdelen waar het nodig is.

Bekend met:
Besturingssystemen: Windows 7, Citrix, Windows server 2012, 2019
Software: software voor het beheer van Kyoto’s, Desigo Siemens voor het beheer van alle bijbehorende apparatuur, DCIM (datacenter management system). DCIM (datacenter management system).
Hardware: Kyoto, DX cooler, Osmose, CRAC, LBK, MK04 (stoombevochtiger) , Hitec, BMC

Meer Informatie

Godfried Teunissen

020 820 3018

info@dc-people.nl

Ontvang een offerte voor deze professional

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.