Ontdek onze kandidaat

Medior Datacenter Engineer

Introductie

    • Regio Amsterdam, midden Nederland
    • Beschikbaar per april 2024
    • Medior Professional

Omschrijving

Heeft een bachelor in electrical engineering, is slim, leergierig en gedreven. Zijn ervaring zit meer aan de IT (white space) zijde van het datacenter, maar hij is erg geïnteresseerd om de overstap te maken naar de facilitaire zijde. Hij kent o.a. de Microsoft sites vanuit meerdere datacenters.

Zijn expertise en ervaring ligt in onder meer:

Rack-, build-, kabel-, configure- en provisioning van servers in een gedreven enterprise datacenter omgeving. Rack, bekabel en implementeren van netwerkapparatuur zoals switches, firewalls, routers, enz. Problemen oplossen, testen en kwaliteitsborging van Enterprise server hardware om uptime-standaarden te garanderen. Problemen oplossen met Linux en Windows VM op Hyper-V.

Professioneel hardware problemen oplossen voor het wereldwijde klantenbestand via probleemtickets. Problemen met basisnetwerk- en besturingssysteem installaties en -configuraties oplossen . Verwerk nieuwe bestellingen en los problemen met geautomatiseerde voorzieningen op. Verantwoordelijk voor first response en juiste escalatie van datacenter gebeurtenissen die te maken hebben met stroom, netwerk of koeling. Werk op een nauwkeurige, grondige, productieve en tijdige manier uitvoeren, inclusief het voldoen aan alle toepasselijke deadlines; zich houden aan alle relevante beleidsregels/procedures, inclusief die met betrekking tot veiligheid op de werkplek.

Installeren van (stuurprogramma)software/updates of installeren van firmware van GPU’s, PDU’s, Switchboard, CEC, FPGA, Retimer, etc.

Meer Informatie

Godfried Teunissen

020 820 3018

info@dc-people.nl

Ontvang een offerte voor deze professional

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.