Senior Datacenter professionals
Senior Datacenter professionals

Een partnership dat werkt

wij vinden de beste professionals en maken ze nog beter

Wij kennen de mensen die jij zoekt

Arbeidsmarkten wereldwijd zijn in beweging. Te weinig personeel, nieuwe werkgewoonten en moderne mindsets van medewerkers zijn hier onder andere verantwoordelijk voor, zo ook binnen de datacenterindustrie. Doordat DC People diepgaande marktkennis heeft, de behoeften van opdrachtgevers én kandidaten volledig begrijpt, kunnen wij de beste match maken.

Recruitment filosofie

Diploma’s zijn voor ons niet het eerste selectiecriterium, maar de ervaring die men heeft opgedaan zien wij als een effectieve vorm van onderwijs. Daarom toetsen onze recruiters alle sollicitanten initieel op hun daadwerkelijke capaciteit, met andere woorden of ze hun toekomstige rol met succes kunnen uitvoeren. Hierna beoordelen wij de kandidaten pas op arbeidsethos, persoonlijkheid en opleidingen.

Zonder de traditionele directe uitsluiting op basis van diploma’s wordt de conversie aanmerkelijk hoger. De zogenaamde black horse kandidaten die door de competentie toets komen, beschikken over waardevolle vakinhoudelijke kennis en ervaring en zijn direct inzetbaar.

De kandidaten van DC People zijn niet alleen CV technisch een fit, maar ook gedragsmatig. Hiervoor toetst DC People kandidaten met een wetenschappelijk beproefde methode op de behendigheid om zich moeiteloos aan te passen aan een organisatie en of de kandidaat vlot een relatie opbouwt met de toekomstige leidinggevende.

Het gedragsprofiel geeft onze opdrachtgevers inzage in wie de kandidaat is, hoe deze communiceert en uiteindelijk het meeste rendement oplevert. De management informatie biedt een duidelijke handleiding hoe een nieuwe medewerker vanaf de start doeltreffend en succesvol kan worden ingezet.

Datacenter manager

'Wij kennen
de mensen
die jij zoekt'

Godfried - Operation Manager bij DC People

contact iconen

Interesse in onze dienstverlening?

Wij detacheren direct inzetbare arbeidskrachten en leveren gespecialiseerde teams op projectbasis. De wervingsoplossingen van DC People helpen datacenters het beste talent te vinden.